Dennis Delwel

Het team van Fysiotherapie-Maasland is met de komst van Dennis Delwel verder uitgebreid. Dennis Delwel studeerde in 2009 af als fysiotherapeut bij Hogeschool voor fysiotherapie te Nieuwegein. In 2014 voltooide hij zijn opleiding tot manueel therapeut. De eerste jaren werkte hij als fysiotherapeut en later als manueel therapeut in een particuliere praktijk in Udenhout.

 

Aandachtsgebieden

Dennis Delwel heeft de specialistische opleiding voor manueel therapeut volgens het Manuele Therapie Maitland®- Concept NL (IMTA), bij de Hogeschool Utrecht te Utrecht gevolgd. Dat betekent dat hij geregistreerd manueel therapeut is. Net als Lex Stuit is Dennis ingeschreven in het specialisatieregister manuele therapie (NVMT) sinds 2014.  Daarnaast heeft Dennis Delwel zich gespecialiseerd in de behandeling van balans en evenwichtsstoornissen die veroorzaakt worden door problemen met de nek, het evenwichtsorgaan en de ogen. ( Crafta Cervico-oculaire (dys)functies).

Naast het algemene aandachtsgebied van een fysio/manueeltherapeut is Dennis vooral gespecialiseerd in klachten van de borstwervelkolom , de nek, schouders en de armen.

Dennis is ambitieus en wil zich blijven ontwikkelen. Inmiddels is hij alweer met een volgende specialisatie bezig. Om zijn kennis en kunde verder te laten groeien zal Dennis komende jaren de 2 jarige opleiding volgen bij het McKenzie Institute Benelux om geregistreerd McKenzie therapeut (MDT) te worden.

In zijn vrije tijd is Dennis graag actief met wielrennen, hardlopen, hiken en kanoën.